CAZ ȘOCANT! Un bebeluș a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul”

CAZ ȘOCANT! Un bebeluș a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul”

Un bebeluș de trei luni din Santa Barbara a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător i-ar fi auzit plânsetul.

Copilul fusese declarat mort din cauza febrei severe și a fost înmormântat într-un cimitir din Protección, Honduras.

Patru zile mai târziu, un apropiat al familiei a spus că i-a auzit strigătele când trecea pe lângă cimitir. Acesta a crezut că micuțul a fost îngropat de viu din greșeală și s-a grăbit să spună familiei despre ceea ce a auzit.

Părinții bebelușului au sperat că acesta ar putea fi un miracol și au decis să îl deshumeze pentru a vedea dacă este adevărat. Imaginile sfâșietoare de la fața locului au arătat membrii familiei cum se roagă cu disperare ca micuțul să fie în viață.

Deși au încercat să găsească orice semn de viață al micuțului, acesta nu mișca.

Un apropiat al familiei spune că bebelușul a fost dus la spital, dar nici acolo „nu a dat semne de viață”. După ce medicii au confirmat că acesta era mort, angajații spitalului i-au dat trupul neînsuflețit familiei îndurerate, care l-a reîngropat după tragicul calvar.

Se crede că micuțul ar fi putut suferi de o catalepsie, o tulburare neurologică ce provoacă rigiditate musculară și pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi sau de a se deplasa, fapt care a dus la declararea decesului său. Catalepsia este rară și poate fi, de asemenea, un simptom al unor boli precum boala Parkinson sau epilepsia, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza