Rona Hartner nu are liniște nici în mormânt! Regretata artistă a fost citată în instanță la trei luni de la înmormântare

Rona Hartner nu are liniște nici în mormânt! Regretata artistă a fost citată în instanță la trei luni de la înmormântare
| Foto: wowbiz.ro

Rona Hartner s-a stins din viață în data de 23 noiembrie 2023, însă, nici după câteva luni de când a părăsit această lume, nu se poate odihni liniștită.

Recent, regretata artistă a fost citată într-un proces pe care îl avea de ani buni cu Primăria Capitalei. Abia acum, la trei luni după decesul Ronei, judecătorii au dat un verdict.

În urmă cu aproape 5 ani, în 2019, Rona Hartner a câștigat procesul pe care îl avea cu Primăria Capitalei pentru a primi moștenirea lăsată de tatăl ei, Florin Niculae Hartner.

Deși magistrații i-au dat câștig de cauză, artista nu a intrat niciodată în posesia banilor, căci instituția a formulat o contestație împotriva executării silite.

De atunci și până în ultima clipă a vieții ei, Rona Hartner a luptat pentru a primi ceea ce i se cuvenea, dar totul a fost în zadar. Artista s-a stins în urmă cu trei luni, având această piatră pe inimă.

Ieri, în data de 26 februarie, la câteva luni după ce a fost condusă pe ultimul drum, Rona Hartner a fost citată din nou în procesul cu Primăria Minicipiului București.

De această dată, judecătorii au dat și un verdict. În sfârșit, artistei i s-a făcut dreptate. Rona a câștigat procesul, însă decizia a fost una tardivă, căci regretata cântăreață nu a mai apucat să-și vadă dorința îndeplinită. 

„Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată, având ca obiect contestație la executare, formulată de contestatorul Municipiul București, prin Primar General, în contradictoriu cu intimata Hartner Rona. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării silite.

Respinge ca neîntemeiată cererea de întoarcere a executării silite. Respinge ca neîntemeiată cererea contestatorului privind cheltuielile de judecată. Cu drept numai de apel, în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 București. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26.02.2024”, se arată în decizia magistraților, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza