Gică Hagi și soția sa divorțează! Dezvăluirile despre mariajul eșuat al Regelui au uluit România

Gică Hagi și soția sa divorțează! Dezvăluirile despre mariajul eșuat al Regelui au uluit România
| Foto: ziareonline.ro

Gică Hagi a avut o familie de invidiat, însă în 1990 el s-a suplat cu o tânără machidoancă.

La scurt timp, liderul Generaţiei de Aur a divorţat, iar motivele scrise în cererea de divorţ i-au uimit pe magistrați.

Gică Hagi este căsătorit, în prezent, cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Însă, înainte de acest mariaj, “Regele” a mai avut o soție, pe Lena Celnicu. Cei doi și-au unit destinele în 1990. Mai precis, pe 15 iulie 1990, geniul balonului rotund s-a însurat cu tânăra machidoancă.

Gică și Lena erau născuți în aceeași zi și în aceeeași lună, iar dragostea lor părea desprinsă din basme. Din păcate, după cum spune marele nostru fotbalist, ”n-a fost să fie”. Cei doi nu s-au înțeles prea bine. La scurt timp de la căsătorie, ei s-au distanțat. Având în vedere acestea, fostul mare internațional a depus cererea de divorț la Tribunalul Constanța.

În solicitare, Gică Hagi invocase motive precum că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea în loc de zahăr. Cu toate că magistrații au respins acțiunea, tehnicianul a mutat procesul la București. În primă fază, nu a avut câștig de cauză nici în Capitală. Dorința de a divorța era atât de mare încât a luat mai multe tribunale la rând, trecând pe la Oradea și Brașov, iar în cele din urmă a revenit în municipiul București, unde a și reușit să divorțeze.

De pe urma divorțului, fosta soție a lui Gică Hagi s-a ales cu 300.000 de dolari, o sumă impresionantă pentru acea vreme. Fostul mare internațional semnase la acel moment deja cu Real Madrid şi devenise cel mai scump jucător român din istorie. Gruparea blanco îi plătise Stelei 4 milioane de euro pentru Hagi.

În ceea ce îl privește pe Hagi, acesta nu a stat prea mult singur. El s-a căsătorit cu actuala soţie în 1995, cu care are doi copii, Ianis şi Kira. Jurnaliștii de la Click susțin că fosta soție a lui Gică Hagi și-a refăcut viața abia în 2004.

Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine.”, a declarat Gheorghe Hagi despre actuala soţie, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza