Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit! Cu cine a înlocuit-o deja fiul Clejanilor pe blondină

Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit! Cu cine a înlocuit-o deja fiul Clejanilor pe blondină

Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit, la scurt timp după ce au anunțat că formează un cuplu.

Nici nu au anunțat bine că formează un cuplu, că lanțul de iubire dintre Fulgy și Bia Khalifa s-a rupt. Fiul Clejanilor a anunțat pe contul său de Instagram că este din nou burlac.

La scurt timp după ce le-a spus tuturor fanilor săi că este un bărbat singur, Fulgy s-a afișat în club cu o altă domnișoară.

Fulgy nu mai formează un cuplu cu celebra Bia Khalifa, așa cum a mărturisit chiar el pe rețelele de socializare.

Bărbatul nu a dezvăluit de ce nu a funcționat relația pe care a avut-o cu blondina, însă pare că nu este prea afectat de ruptura amoroasă. 

„Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care v-o prezint eu pe aplicațiile Meta și TikTok, fosta mea relație de prietenie s-a încheiat... Singur cum am fost tot timpul. Misterul bărbatului este golănia! Că asta-i bărbatul, bărbatul se naște vânător!”, a scris Fulgy, pe rețelele de socializare.

Fiul Clejanilor nu a pierdut timpul și, la doar câteva ore după ce a anunțat că este din nou singur, acesta a ieșit în club și a avut parte de o noapte pe cinste.

Fulgy s-a filmat în timp ce dansa pasional cu o domnișoară. Aceștia s-au îmbrățișat de mai multe ori, după care au trecut la un alt nivel și s-au sărutat timp de secunde bune.

Vedeta a postat tot momentul pe contul său de TikTok, unde a stârnit o mulțime de reacții, mai ales din pricina melodiei care se afla pe fundal. 

„Tu ai impresia că viața mea e a ta. Degeaba tu te crezi zâna din povești”, sunt doar câteva versuri din cântecul care acompaniază imaginile incendiare din localul în care Fulgy s-a distrat cu câteva ore în urmă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza