Bia Khalifa se căsătorește?! Vedeta vrea să aibă o nuntă atipică: ”Eu am propriile mele viziuni”

Bia Khalifa se căsătorește?! Vedeta vrea să aibă o nuntă atipică: ”Eu am propriile mele viziuni”
| Foto: spynews

Cunoscuta blondină, Bia Khalifa, se pare că are planuri mari în plan sentimental, având în vedere că vrea să se căsătorească.

Vedeta ne-a declarat că va mai ieși să vorbească despre viața amoroasă doar în momentul în care va fi văzută pe deget cu un inel de logodnă, căci atunci consideră că se poate numi relație. Până atunci însă, ea spune că mai mult vrea să se ocupe de carieră și de viața profesională, iar ceea ce ține de iubiți să știe doar ea, fără a afla prea multă lume.

”Eu m-am săturat să vorbesc despre iubiți, despre asta, eu sunt Bia Khalifa, nu vreau să vorbesc despre altcineva. Probabil pe viitor o să auziți că Bia Khalifa are relație. Bia Khalifa va fi într-o relație adevărată când o să vedeți un inel pe degetul meu de la mâna stânga, acolo frumos, elegant, atunci puteți să o numiți relație”, a spus Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

Ei bine, ”Regina Only Fans-ului”, așa cum mai e numită, ne-a povestit însă despre momentul pe care îl vede deja în viitor - nunta. Ea ne-a precizat că vrea ca tot timpul să fie unică, așa că și căsătoria ei va fi una cu totul specială. Ea mărturisește că atunci când va fi să spună DA o să facă nunta pe o plajă, cu puține persoane și nu va accepta să primească în niciun caz bani în plic, ci va vrea o nuntă doar pentru distracție. Bia Khalifa mai zice că la nunta ei vrea să cheluie bani, nu să câștige bani de la alții.

”Eu nu semăn cu nimeni, eu sunt eu și am propriile mele viziuni care pentru alții sunt prea futuristice. Eu ca mireasă cum mă văd?! Păi eu vreau să fug desculță pe o plajă, vreau câțiva invitați importanți, nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea. Nu cred în tradiția cu bani în plic, nunțile în România se fac pentru bani, eu nu vreau să fac asta, nu mă apuc să fac nuntă pentru bani. Eu la nunta mea vreau să cheltui bani, nu să adun de la alții”, a mai zis Bia Khalifa, potrivit spynews.ro.

Comenteaza