Fostul soț al Ralucăi Bădulescu s-a cuplat cu o vânzătoare de șosete. Dezvăluiri incendiare despre relația lor

Fostul soț al Ralucăi Bădulescu s-a cuplat cu o vânzătoare de șosete. Dezvăluiri incendiare despre relația lor

Florin Stamin, fostul partener al Ralucăi Bădulescu, și-a găsit fericirea în brațele unei antreprenoare.

Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, și-a refăcut viața la două luni de la divorțul de jurata de la Bravo, ai stil.

Irina Irimia, pe numele ei, este o antreprenoare care de curând și-a lansat o afacere într-o zonă cu care Florin a fost destul de obișnuit, dată fiind pasiunea Ralucăi Bădulescu pentru haine și accesorii.

În cazul Irinei, nu vorbim despre vreo creatoare de modă recunoscută la nivel național, însă cert este, din informațiile verificate de FANATIK, faptul că femeia este pusă pe treabă și se străduiește destul de tare pentru business-ul ei.

Mai precis, în anul 2021 și-a deschis un magazin online unde vinde șosete! Pe site-ul noii partenere a lui Florin Stamin sunt afișate și modelele de șosete pe care le pune la dispoziție femeia. Cele mai ieftine pornesc de la 20 de lei, cele mai scumpe ajung până la 40 de lei. Prețurile sunt, așadar, destul de accesibile!

Florin a dus-o pe partenera sa în Ibiza, unul din locurile preferate de Raluca Bădulescu, în care a mers de nenumărate ori cu fostul ei soț.

Florin și Irina se afișează de ceva vreme pe rețelele de socializare. Ce este de-a dreptul interesant în această poveste este că în Ibiza, bărbatul s-a dus nu doar cu Irina. În vacanță a fost ”racolat” și un alt fost de-ai Ralucăi Bădulescu, celebrul model Vali Pungă.

Practic, foștii vedetei de la Kanal D savurează din plin viața pe yacht-urile spaniole, în timp ce Raluca… Ei bine, nici ea nu pierde vremea!

Jurata de la Bravo, ai stil nu a stat cu mâinile-n sân în timpul scurs de la separare. Vedeta pasionată de peruci are și ea un iubit, destul de tinerel, care a absolvit anul trecut Facultatea de Medicină.

Raluca a fost surpinsă de wowbiz.ro alături de Grigore-Rareș Gabriel, un tânăr destul de activ pe rețelele de socializare, unde oferă tot felul de sfaturi medicale. Tinerelul are și un canal de Youtube unde postează o serie de vloguri cu curiozități din lumea medicală, arătând lucrurile pe care le-a învățat pe parcursul facultății, și nu numai!

Comenteaza