Fiica lui Nosfe, distrusă după moartea tatălui! Ce îi spune în fiecare zi mamei sale

Fiica lui Nosfe, distrusă după moartea tatălui! Ce îi spune în fiecare zi mamei sale

Fiica lui Nosfe a transmis un mesaj trist după moartea tatălui.

Iris, fata lui Nosfe, a transmis un mesaj sfâșietor la doar o lună de la moartea artistului. Postarea micuței a fost realizată de mama ei, Mădălina Crețan, pe rețelele de socializare.

Nosfe a lăsat-o în urmă pe soția lui Mădălina Crețan, dar și pe fiica lui, Iris, în vârstă de 8 ani. Soția lui Nosfe a publicat o imagine cu fiica ei, iar cea mică a transmis un mesaj emoționant, la doar o lună de la moartea tatălui său.

“Eu îmi doresc în viața asta să am sănatate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie.” Gânduri de la Iris.. ”, este mesajul postat de Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență. Unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”.

Astfel, Vlad Darius Creţan, cunoscut ca Nosfe, era însurat cu Mădălina Crețan. Cei doi au și fost împreună la emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu puțin timp înainte de decesul artistului. Ajunsă în această situație dureroasă, cea care i-a fost alături artistului a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. A pus o fotografie cu el pe care scria „Iubirea mea…”, potrivit ciao.ro.

 

 

 

Etichete
Comenteaza