Fiica Anei Maria Prodan, geste obscene. Tânăra a fost văzută într-un club de fițe din Româna

Fiica Anei Maria Prodan, geste obscene. Tânăra a fost văzută într-un club de fițe din Româna
| Foto: as.ro

Rebecca Prodan, fiica Anei Maria Prodan, a făcut gesturi obscene în clubul de fiţe unde s-a distrat alături de prieteni.
  

Rebecca a uitat de problemele pe care mama ei le are cu Laurenţiu Reghecampf şi a postat pe Instastory mai multe poze în care apare arătând semne obscene. Totuşi, semnele par a fi o glumă, ea fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Anamaria Prodan are o avere uriașă și le face toate poftele copiilor. Impresara are două fete din prima căsătorie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar acestea trăiesc o viață de lux. Numai pentru a le plăti studiile, Anamaria plătește anual aproximativ 50.000 de euro.

Prodan a dezvăluit și câți bani de buzunar primesc Rebecca și Sarah. „Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie. Aceasta a transmis un mesaj public fără precedent.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan potrivit as.ro

Comenteaza