Momente de panică pentru Tzancă Uraganu. Un bărbat i-ar fi atacat copilul: „Să îți vezi copilul așa...”

Momente de panică pentru Tzancă Uraganu. Un bărbat i-ar fi atacat copilul: „Să îți vezi copilul așa...”
| Foto: spynews.ro.

 Tzancă Uraganu a povestit online despre un episod neplăcut în care a fost implicată fiica lui.

 
Pe Facebook, Tzancă Uraganu a distribuit o imagine în care se poate vedea că Anais este speriată și că plânge, în timp ce se află într-un apel video cu tatăl său.

Cântărețul a postat și un scurt videoclip în care apare bărbatul care ar fi făcut acest gest, împreună cu familia sa, după cum afirmă Tzancă Uraganu.

„Motivul meu pentru care am plecat de la nuntă și am ajuns să fac live-uri știind că nu e normal pentru mine ca artist să fac liveuri, cum fac majoritatea oamenilor care nu au ce mânca în casă, dar se dau zmei...Am fost sunat de Anaysa care în poza asta avea spray în ochi de la omul ăsta și de la familia lui” a povestit Tzancă Uraganu, pe Facebook.

Tzancă Uraganu a mai spus că a plecat de la un eveniment de îndată ce a aflat ce s-a întâmplat cu fiica sa. Artistul le-a dat replica și celor care l-au pus la zid, pentru că a povestit prin ce a trecut pe TikTok, spunând că nu s-a putut abține având în vedere că este vorba despre fiica sa.

„Aceasta e postarea pentru fanii mei și oamenii care mă apreciază, că eu nu fac live-uri de genul ăla dacă nu aveam ce pune pe masă ca alții. Poate coboram la nivelul lor. Să îți vezi copilul așa, există bariere? Timpul le va decide pe toate. Mulțumesc și sper că acum ați înțeles”, a mai spus artistul, pe Facebook, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 
 

Comenteaza