Dezvăluiri incendiare ies la iveală! Ce făceau concureștii Survivor România pe ascuns, când camerele nu îi surprindeau

Dezvăluiri incendiare ies la iveală! Ce făceau concureștii Survivor România pe ascuns, când camerele nu îi surprindeau
| Foto: cancan.ro

Concurenții ultimului sezon din Survivor România au făcut dezvăluiri despre ce se întâmpla în Dominicana, când nu erau filmați de camere.

 Un altfel de duel a avut loc între Elena Chiriac și Alex Delea. Cei doi supraviețuitori au răspuns provocării de a spune adevăratul motiv pentru care au reușit să ajungă în finala Survivor România.

Invitați în emisunea lui Cătălin Măruță, cei doi supraviețuitori, au avut parte de un nou duel, însă de data asta culinar.

Legați la ochi, cu nasurile prinse cu un clește, Alex Delea și Elena Chiriac au fost provocați să recunoască ce alimente mănâncă; „Parcă mi-ai oprit și gustul. Simt că îmi bubuie capul de la cleștele ăsta”, a spus câștigătorul Survivor România când Măruță i-a pus cleștele pe nas.

Competitivă din fire, mai în glumă, mai în serios, Elena Chiriac i-a cerut un favor colegului ei: „Lasă-mă să câștig ceva în viața asta”, i-a zis Elena lui Alex, vizibil ”necăjită” că este pe punctul de a pierde ”competiția”.

Așa cum ne-a obișnuit, câștigătorul Survivor România a fost cel care a iesit învingător de data asta. Alex a câștigat premiul: un bol cu napolitane cu cocos.

Că tot erau la subiectul ”mâncare”,  cea care a fost atât de mult râvnită și doriă la Survivor România, Alex Delea a recunoscut faptul că a recurs la diverse ”șmecherii” pentru a trece cu bine peste foametea de pe insula din Republica Dominicană.

Mai exact, acesta mânca până nu mai putea, doar să fie sigur că nu i se va face foame prea curând:

„Noi doi la recompense eram cei mai mâncăcioși. Eu am vomitat după o recompensă”, l-a completat Elena Chiriac pe Alex, potrivit cancan.ro.

Comenteaza