S-a aflat numele primului finalist Survivor 2023! E o mare surpriză

S-a aflat numele primului finalist Survivor 2023! E o mare surpriză
| Foto: cancan.ro

După eliminarea de luni seara a Alexandrei Porkolab, doar patru concurenți vor merge mai departe către finală.

Ultima săptămână de competiție la Survivor România a început cu cinci concurenți, însă, după eliminarea de luni seara, doar patru au mai rămas în joc. Alexandra Porkolab și-a pierdut șansa de a juca marea finală și a plecat acasă. Cei patru supraviețuitori rămași pe poziții sunt: Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. În ediția din această seară, 23 mai, ei vor duce lupte acerbe în încercarea de a rămâne în show-ul din Dominicană.

Marți seara, concurenții își vor disputa, crâncen, imunitatea. După o luptă aprigă cu Andrei Krișan, Dan Ursa va reuși să iasă triumfător, câștigând totemul echivalent cu calificarea în marea finală de miercuri seară, de la ora 20:30. Așadar, putem spune clar că Dan Ursa este primul concurent care ajunge în finală și cel care are o șansă să plece acasă cu premiul cel mare.

În momentul în care a realizat că și-a asigurat locul în finală, Dan Ursa s-a arătat extrem de emoționat. Bărbatul a mărturisit că este surprins că a ajuns până în acest punct al competiției și că este cât se poate de fericit. Fostul Războinic și-a închinat victoria susținătorilor săi, dar și colegilor care au rămas în concurs.

„Vreau să dedic colanul ăsta tuturor susținătorilor mei, fără ei nu aș fi ajuns aici! Și vreau să-l dedic, totodată, și celorlalți trei. Domnu’ Dan, sunt foarte fericit. Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta, să ajung în marea finală”, a spus Dan Ursa, imediat după probă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza