Elena Ionescu, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars. Vedeta dezvăluie ce s-a întâmplat acolo: „Am simțit o presiune în acest sens”

Elena Ionescu, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars. Vedeta dezvăluie ce s-a întâmplat acolo: „Am simțit o presiune în acest sens”
| Foto: cancan

Joi, de la 21:30, pe PRO TV a fost ultima ediție din cea de-a doua săptămână de Survivor All Stars, iar Elena Ionescu a fost eliminată.

Vedeta a oferit un interviu pentru CIAO.ro în care a vorbit despre această experiență.

Elena, simți că ai fost o țintă pentru colegi, având în vedere că ai câștigat Survivor în trecut?

Am simțit încă de la început o mică presiune în acest sens! Ea era normală, fiecare voia să vadă și să încerce să înțeleagă care a fost atuul meu, cumva! Ulterior, cred că și-au dat seama și ei că sunt inofensivă, reală, asumată cu dorința de a trăi experiența frumos, nicidecum prin a călca pe vreun principiu pentru că sunt un om al echipei, nu de una singură!

Ce părere ai despre Roxana și despre concentrarea ei la dueluri? Crezi că este un adversar puternic la acele probe?

Roxana e o persoană bună, cu ambiție și perseverență! Am cunoscut-o în acest show, altfel decât o știam din poveștile altora! Am văzut că deși s-a accidentat de câteva ori, nu a cedat, a mers pe drumul ei și a încercat să iasă din orice impas! Nu o pot numi adversar, dar apreciez momentul de agilitate pe care l-a avut la jocul cu bile! A fost norocul ei!

Ce a spus copilul tău când a aflat că ai părăsit competiția? Cât de greu îți este să nu vorbești cu el zi de zi?

Răzvan s-a bucurat cel mai mult! Lui îi era foarte greu deoarece noi doi petrecem foarte mult timp împreună, iar acum situația a fost un pic diferită decât atunci când am plecat prima oară și el abia făcuse un anișor! Acum a conștientizat și i-a fost mult mai greu! Eu simțeam telepatic asta și atunci când am ieșit, doar mi s-a confirmat că lui i-a fost cel mai greu!

Comenteaza