Scandal la Survivor Românii după o nouă eliminare: „Rușine PRO TV”

Scandal la Survivor Românii după o nouă eliminare: „Rușine PRO TV”
| Foto: evz.ro.

Ultima eliminare de la Survivor România a venit cu o mulțime de controverse și scandaluri în rândul fanilor.

Trei concurenți au fost săptămâna aceasta în pericol de eliminare la Survivor România 2023. Andrei Krișan, Alexandra Ciomag și Ștefania Stănilă au ajuns la votul publicului. Ștefania a fost cea care a avut cele mai puține voturi și care a părăsit competiția de la PRO TV.

Campioana la gimnastică a fost eliminată de la Survivor România 2023 în ediția de miercuri, 17 mai. La scurt timp, telespectatorii au declarat că Alexandra Ciomag trebuia să plece acasă și că producătorii de la PRO TV nu au fost corecți. Ei au mai spus că voturile nu sunt reale și că Ștefania era apreciată de foarte mulți oameni.

„Rușine PRO TV, trebuia să plece Ciomag. Nu cred că a avut mai multe voturi că Ștefania! (…) Aș fi vrut să plece Ciomag. E bine și așa. Era culmea să rămână Dan cu fetele. De Andrei se comenta că joacă doar cu fete. Dan cu cine juca? (…) Ștefania este singura dintre toti șase care toată viața a fost o supraviețuitoare. O supraviețuitoare pentru România, o luptătoare care de la 3 ani a avut parte numai restricții și muncă pentru o atinge performanțe sportive cu care noi să ne mândrim, performanțe care ne-au făcuți cunoscuți în lume, potrivit evz.ro.

Comenteaza