Drama dintre Bahmuțeanu și Prigoană nu se încheie...După ce bărbatul și-a găsit liniștea alături de altă femeie, Adriana a intervenit!!

Drama dintre Bahmuțeanu și Prigoană nu se încheie...După ce bărbatul și-a găsit liniștea alături de altă femeie, Adriana a intervenit!!
| Foto: spynews.ro.

 Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit și au divorțat de cinci ori de-a lungul anilor.

Cei doi au divorțat ultima dată în primăvara anului 2015. Adriana și afaceristul au împreună doi băieți, Maximus și Eduard. Cu toate astea, scandalurile dintre cei doi nu s-au aplanat, iar Silviu Prigoană îi aduce acuzații grave fostei soții.

Între 2003 și 2015, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit și divorțat de cinci ori. Cei doi au format o familie frumoasă, dar relația lor a luat sfârșit în urmă cu 7 ani. Afaceristul a câștigat custodia celor doi băieți pe care îi are împreună cu jurnalista, iar în urmă cu ceva timp i-a făcut plângere. Vedeta a explicat de ce nu reușește să se înțeleagă cu tatăl copiilor săi.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu mai formează un cuplu de mai bine de șase ani. În tot acest timp, cei doi s-au atacat de câte ori au avut ocazia și cel mai mult și-au adus acuzații referitoare la copii. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea tv a vrut să-l decadă din drepturile părintești pe Prigoană, iar afaceristul a cerut ca cei doi să locuiască la el, ceea ce ulterior s-a și întâmplat.

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană este departe de a se finaliza. Chiar dacă au fost căsătoriți de cinci ori, cei doi își aruncă vorbe grele. Silviu Prigoană i-a făcut plângere jurnalistei că nu și-a onorat obligațiile legale față de copiii săi, Eduard și Maixmus.

De cealaltă parte, Adriana Bahmuțeanu neagă acuzațiile, deși există indicii că pe numele ei s-a întocmit un dosar penal, legat de neplata pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească.Cu toate astea, Adriana susține că ea e cu plata la zi a pensiei alimentare, refuzând să admită valoarea sumei restante.

„Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect. Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii. Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!’, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Se pare că nu mai există nicio cale de împăcare între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Nici măcar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Bruneta susține că s-a săturat de procesele pe care le-a avut și pe care încă le mai are cu fostul soț. Cei doi comunică prin intermediul avocaților.

„Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu  Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești?Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților.Sau a hârtiilor, adică al notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin. Sper ca toată epopeea asta să se sfârșească cândva, fiindcă deja durează de prea mult timp.Și pe mine personal, vă spun sincer, nu mă mai interesează aparițiile lui prin presă!’, a mai spus vedeta.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a clasat în 2021, plângerea lui Prigoană la adresa fostei sale soții pe tema întârzierii plății pensiei alimentare, dar afaceristul a atacat decizia în instanță. Pe 10 ianuarie 2022, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au admis cererea lui Silviu Prigoană și au retrimis cauza la Parchet în vederea continuării urmării penale. Astfel, Adriana Bahmuțeanu riscă, în cazul în care va fi găsită vinovată, închisoare de la șase luni la 3 ani sau o amendă penală.

În urmă cu doi ani, bruneta declara că fostul soț i-a întocmit până la acea dată, 74 de procese. ‘Am fost şi eu la poliţie şi am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. (…) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanţele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la tv’, spune Adriana în urmă cu ceva timp, potrivit click, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza