Dorian Popa la un pas de despărțire?! Ce se întâmplă în relația lui de 11 ani: ”Din păcate nu mă mai încarcă pozitiv…”

Dorian Popa la un pas de despărțire?! Ce se întâmplă în relația lui de 11 ani: ”Din păcate nu mă mai încarcă pozitiv…”

Cuplul Dorian Popa și Claudia Iosif rezistă de 11 ani, în ciuda diverselor probleme apărute de-a lungul anilor.

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de 11 ani. În tot acest timp, cea supranumită ”Babs” a stat mereu alături de iubitul ei și l-a susținut în proiectele pe care Dorian le are. Fie că vorbim de vlogging sau chiar investiții imobiliare.

Așa cum se întâmplă mai mereu îdupă atâția ani, relațiile se mai și transformă. Presa l-a întrebat pe Dorian despre raportul pe care îl are în acest moment cu iubita lui, Babs. Are sau nu timp Dorian să îi acorde atenției iubitei și cum reacționează aceasta?

„Eu când ajung acasă îi spun:  Eu nu am mai ieșit demult în public. Ea oricum nu prea ieșea, ieșea alături de mine, știu că își dorea demult să iasă cu prietenele ei la un eveniment, i-am zis ieși liniștită, oricum eram la concert. Nu aș vrea să sun a om lipsit de bun simț, însă din păcate, nu mă mai încarcă pozitiv aceste evenimente. Nu știu dacă m-am schimbat eu, dacă am îmbătrânit eu”, a dezvăluit Dorian Popa. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Dorian Popa este un artist curtat de mulți în ceea ce privește partea profesională. Și pentru că brandurile de toate felurile își doresc ca celebrul vlogger și influencer să le facă reclamă și să își asocieze numele cu acesta, îi revine sarcina să aleagă cu cine vrea să lucreze. Ofertele sunt astfel generoase dar nu întotdeauna pe placul lui.

”Cea mai „nebună” ofertă refuzată de mine a fost de 100.000€ / an pentru promovare videochat. Refuzat instant!”, a declarat acesta pentru CIAO.RO.

Comenteaza