Divorț bombă în showbiz! Ce cuplu celebru își spune adio după 11 ani de căsnicie

Divorț bombă în showbiz! Ce cuplu celebru își spune adio după 11 ani de căsnicie
| Foto: kfetele.ro

Nik Richie a anunțat pe ețelele de socializare că divorțează de Shayne Lamas cu care a fost căsătorit timp de 11 ani.

Shayne Lamas (35) și Nik Richie (42) și-au uimit fanii atunci când au decis că este momentul să divorțeze. După o căsnicie care a durat 11 ani de zile, timp în care au întemeiat o familie frumoasă și au avut împreună doi copii, cuplul a luat decizia de a spune STOP.

Deși divorțează, cei doi au declarat că rămân în relații foarte bune  și au de gând să-și crească cei doi copii împreună, asta pentru a le oferi o educație aleasă.

„Cu mare tristețe, după 11 ani împreună, am ajuns la concluzia că trebuie să divorțăm. Avem numai dragoste și respect unul pentru celălalt și vom prețui anii împărtășiți, amintirile făcute și copiii de care suntem atât de mândri. 

Însă aceasta este situația: doi oameni care merg de acum pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respectați intimitatea', a transmis Nik Richie pe contul personal de socializare.

Shayne Lamas a devenit cunoscută după ce a câștigat emisiunea "Burlacul" alături de Matt Grant, cu care trebuia să se și căsătorească.

Cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar apoi fiica lui Lorenzo Lamas l-a întâlnit pe Nik Richie. 

Shayne Lamas și tatăl ei au avut întotdeauna o relație specială, atât de specială încât atunci când actrița nu a putut purta o sarcină, a rugat-o pe cea de-a cincea soție a lui Lorenzo Lamas să fie mamă purtătoare.

Astfel, soția lui Lorenzo Lamas în vârstă de 28 de ani, l-a adus pe lume pe băiețelul lui Shayne Lamas, asta pentru ca fiica actorului să nu-și piardă încrederea în puterea de a fi mămică, potrivit kfetele.ro.

Etichete
Comenteaza