Vedete din showbiz-ul românesc care au fost amantele unor bărbați celebri! Ce s-a ales de ele

Vedete din showbiz-ul românesc care au fost amantele unor bărbați celebri! Ce s-a ales de ele
| Foto: ciao.ro

Șapte dintre cele mai cunoscute femei din showbiz au luptat din greu pentru relaţiile lor chiar dacă bărbaţii pe care îi voiau alături erau căsătoriți.

Cu ani în urmă, Diana Munteanu ar fi intrat într-o relaţie cu probleme. Concret, Claudiu Niculescu, bărbatul cu care vedeta de la Antena 1 a fost căsătorită vreme de 7 ani, era însurat când s-au cunoscut. Lidia, fosta parteneră a antrenorului, l-a acuzat că și-ar fi neglijat copiii din momentul în care s-a îndrăgostit de Diana.

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată în momentul în care s-a zvonit că nu Claudiu ar fi fost cel care și-a înșelat soția, ba chiar ea ar fi fost cea prinsă cu mâţa-n sac.

„Eu nu vreau să-i stric imaginea, să îl am pe conştiinţă. L-am lăsat pe el să decidă, i-am dat libertate şi aşa am ajuns aici. Însă este rău că se îndepărtează de copii, o să regrete mai târziu, când Alexandru şi Rebeca o să-l dispreţuiască. O să realizeze în timp ce a făcut în ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pământ, însă pentru copii o să lupt atât cât pot, sunt singurii care imi dau putere”, a povestit Lidia Niculescu, imediat după separarea de tatăl copiilor săi.

Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc a trecut prin multe momente grele la începutul relaţiei cu Petre Roman. La un moment dat s-a gândit că va rămâne doar o aventură în viaţa politicianului, însă timpul i-a demonstrat contrariul.

„L-am intrebat și pe Doamne Doamne, de ce a trebuit eu să trec prin anumite moment grele, presiunea care s-a făcut asupra mea și de ce a trebuit să fiu eu, adică soarta mea să fie așa și să nu întâlnesc un bărbat fără obligații, necăsătorit, așa cum am fost și eu: liberă, fără obligații și cu speranța de a iubi și a fi iubită, așa mai normal, ca să zic”, spunea Silvia Chifiriuc despre perioada în care i-a fost amantă lui Petre Roman.

Lavinia Pîrva

Relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. a ţinut primele pagini ale ziarelor multe luni. Când s-a aflat de povestea pe care cei doi o trăiesc, mulţi au crezut că bruneta ar fi fost vinovată pentru destrămarea mariajul Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Artista a contrazis toate aceste speculaţii.

„Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam”, spunea Lavinia Pîrva în urmă cu ceva timp.

Vica Blochina

I-a fost amantă timp de 16 ani și spunea că a fost primul bărbat de care s-a îndrăgostit nebunește. Vorbim despre Vica Blochina și Victor Pițurcă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă în secret, iar din dragostea lor s-a născut şi un copil.

La acea vreme, blondina avea 20 de ani, iar antrenorul 39. Lucrurile nu au funcţionat prea mult între cei doi, iar la un moment dat s-a depărţit, iar în spaţiul public s-a declanşat un adevărat război.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.”, a declarat Vica Blochina în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Alina Vidican

S-au cunoscut în avion, într-o cursă de Timişoara, iar după câţiva ani, el i-a făcut cadou hotelul în care au băut pri­ma cafea împreună. Deşi la momentul respectiv era căsătorit, Cristi Borcea s-a îndrăgostit iremediabil de Alina Vidican. Sentimentul a fost reciproc, astfel, blondina a acceptat să îşi trăiască o perioadă iubirea în secret.

Ulterior, în vara anului 2011, cei doi și-au unit destinele, devenind soț și soție, după ce fostul acționar de la Dinamo încheia relația cu Mihaela Borcea. Însă mariajul avea să reziste doar cinci ani. În ciuda faptului că cei doi au avut o relație frumoasă, care a dus la venirea pe lume a doi copii, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate.

„Lui Cristi i-am dăruit toată viaţa mea. De la 19 ani. Şi fac 30 la anul. Am trăit prin el, prin viaţa lui, de cînd ne-am cunoscut. Eu am trăit doar pentru el, nu am avut ambiţii să fac carieră, chiar dacă am terminat ASE-ul, iar ulterior mi-am făcut masterul în management şi marketing. La câţiva ani după ce ne-am stabilit împreună, Cristi a cumpărat pentru mine hotelul Boavista din Timişoara, locul unde am băut acea cafea împreună în ziua în care ne-am cunoscut. Mi l-a făcut cadou, iar eu m-am ocupat de el cum am ştiut mai bine. Nu l-am dezamăgit. Am vărsat multe lacrimi, dar iubirea te ţine. Vrei să pleci, dar nu poţi. Simţi că nu mai ai aer”, spunea Alina Vidican, potrivit ciao.ro.

Comenteaza