Despărțire dureroasă pentru Anca Serea! După lungi discuții, a decis să se mute de acasă...

Despărțire dureroasă pentru Anca Serea! După lungi discuții, a decis să se mute de acasă...
| Foto: ziareonline.ro

Anca Serea se află într-un moment greu din viața sa. Fiul ei cel mare pleacă de acasă.

O mamă simte despărțirea de copil la intensitate maximă, iar această experiență o trăiește chiar acum una dintre cele mai frumoase femei din România, și anume Anca Serea.

De curând, cel mai mare băiat al ei a decis să plece la studii în străinătate, iar pe lângă toată susținerea pe care i-a oferit-o, Anca Serea simte și durere fiindcă a venit momentul despărțirii, cel pe care l-a așteptat cel mai puțin.
David, primul ei copil, a fost admis la studii în Olanda, iar pentru câțiva ani se va muta acolo pentru a-și urma visul și pentru a-și construi viitorul.

Prezentatoarea TV este foarte mândră de reușitele băiatului, dar ca orice mamă, nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul despărțirii.

Aceasta a postat un mesaj deosebit pe contul său de Instagram în care descrie sentimentele pe care le are în aceste momente, dar și cât de fericită este pentru faptul că David a decis să facă primii pași în lume pe cont propriu.
„Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri… David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun și de inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri frumoase și interesante într-o tară străină, însă evident că mă gândesc că nu îl voi mai vedea în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în brațe…”, scrie soția lui Adi Sînă pe Instagram.

Anca Serea, mesaj emoționant pentru David, primul ei copil
Prezentatoarea TV recunoaște că este uimită de cât de repede trece timpul și cum se pot schimba vremurile, aducându-și aminte cu drag de momentele în care David era încă un bebeluș. Acum, copilul din brațele ei a devenit un adevărat bărbat, pregătit cu toate forțele să își ducă planurile la bun sfârșit și să își trăiască visul, din păcate departe de familie și de cei dragi.

„Deși, acum a ajuns atât de înalt încât el mă strânge pe mine în brațe. Nici nu îmi vine să cred cât de repede au trecut toți acești ani, parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit un bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții. Dragul meu David, te iubim și îți dorim din suflet succes, să și se îndeplinească visele și așteptăm cu drag să te revedem și să te pupăcim în vacanțe.

Te iubește mama!”, a mai adăugat frumoasa vedetă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza