Andreea Bănică, devastată de durere! A murit una dintre cele mai dragi fințe din viața ei: ”Rămâi cu bine!”

Andreea Bănică, devastată de durere! A murit una dintre cele mai dragi fințe din viața ei: ”Rămâi cu bine!”
| Foto: wowbiz

Andreea Bănică a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, după ce a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața ei.

Andreea Bănică trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce Nino, cățelul care a fost alături de ea în ultimii 16 ani, a murit. În ultimele zile, patrupedul era din ce în ce mai slăbit și suferea din cauza durerilor. Nu mai vedea bine, nu mai auzea, nu mai mânca, șchiopăta și avea puține momente de luciditate. În toată această perioadă, Andreea Bănică a făcut tot posibilul să-i aline suferința.

 
În cursul zilei de marți, Nino a făcut mai multe crize. Andreea Bănică a decis să-l ducă la veterinar pentru mai multe investigații. A sperat până în ultima clipă că patrupedul se va face bine și va mai rămâne printre ei.

„De dimineață, Nino a căzut din picioare și a urlat atât de tare încât am crezut că mor cu el odată… După criză i-a dat Lucian să mănânce și a mâncat cu poftă mare, apoi am stat 2h cu el până am crezut că este mai bine. Am plecat după cu copiii la școală și când m-am întors făcuse din nou aceeași criză… L-am urcat în mașină și am pornit spre spital și când așteptam să îl preia și-a dorit să coboare din pătuț.

L-am lăsat pe jos crezând iar că este mai bine (speranța moare ultima)! Doar am crezut, pentru că s-a lăsat pe vine și mi-am dat seama că nu este în regulă, l-am luat în brațe… a dat capul pe spate și a răcnit de durere!!! Odată cu el, și inima mea… nu știu dacă plec de aici cu el viu acasă sau…Atât de dureros…”, a fost mesajul pe care Andreea Bănică l-a postat marți în mediul online, potrivit ciao.ro.

Comenteaza