Andreea Bănică, sfâșiată de durere. Artista se așteaptă la ce poate fi mai rău: „Primul meu copilaș nu mai vede bine, nu mai aude”

Andreea Bănică, sfâșiată de durere. Artista se așteaptă la ce poate fi mai rău: „Primul meu copilaș nu mai vede bine, nu mai aude”
| Foto: wowbiz

Andreea Bănică este copleșită de durere de când starea de sănătate a patrupedului său s-a agravat.

Andreea Bănică traversează o perioadă grea, încărcată emoțional din pricina faptului că una dintre cele mai dragi ființe ale sale se află într-o situație destul de sensibilă. Este vorba chiar de cățelușul artistei în vârstă de 16 ani care simte din ce în ce mai mult greutățile bătrâneții.

Cântăreața este conștientă de faptul că nu se va mai bucura prea mult timp de patrupedul său, care i-a fost alături în toți acești ani, și că un sfârșit iminent se apropie.

Cu sufletul făcut bucăți, Andreea Bănică a scris în mediul online un mesaj în care și-a așternut gândurile și sentimentele pe care le are pentru cățelușul său, pe care nu îl consideră doar un animal de companie, ci și cel mai bun prieten și cel dintâi copil care a intrat în viața sa.

În această perioadă, cântăreața petrece foarte mult timp cu cățelușul său și are grijă să nu ducă lipsă de nimic, având în vedere că nu mai este nicidecum acel cățel voios și curios care a fost ani de zile.

Andreea Bănică și-a pus fanii la curent cu situația în care se află, dar și care este starea de sănătate a cățelușului său. A ținut să precizeze acestora că, în cazul în care vor observa tristețe pe chipul său, să se cunoască faptul că motivul este strict legat de micul patruped, alături de care a trăit ultimii 16 ani din viață, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza