Declarații bombă! Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația cu Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor

Declarații bombă! Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația cu Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor

Bogdan de la Ploiești a spus adevărul în privința relației pe care o are cu Cristina Pucean.
 

În urmă cu ceva timp, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au aruncat lumea mondenă în aer. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri, moment în care au dat startul unei situații debusolante pentru fanii lor.

Și asta pentru că nu puține au fost dățile în care artistul și dansatoarea maneliștilor au lăsat loc interpretărilor.

Concret, pe rețelele de socializare, cei doi, cu sau fără intenție, au pozat ca un cuplu. Ba chiar, și în declarațiile făcute au ținut să nu ofere public vreun răspuns concret cu referire la viețile lor amoroase.

Mai mult decât atât, toți cei din online au fost siguri că cei doi se iubesc în momentul în care cântărețul și dansatoarea au bifat și prima vacanță în doi, în Grecia. 

Însă, nici atunci prin cuvinte nu au spus nimic, ci au lăsat fotografiile în care apăreau îmbrățișați să vorbească de la sine.

Însă, acum, pentru că are mulți fani și toți sunt nedumeriți și curioși despre ce se întâmplă în viața sa, Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față.

Fiind un mare cuceritor și având și o mulțime de pretendente, căci nu puține sunt domnișoarele care râvnesc la inima sa, Bogdan de la Ploiești a lămurit pe toată lumea și, în sfârșit, și-a asumat aspectele vieții amoroase.

Conform acestuia, nu, nu există nicio relație cu Cristina Pucean.  Manelistul, spre bucuria fanelor sale, se declară un bărbat liber și disponibil și așa vrea să rămână.

El mai spune că sunt două motive pentru care nu s-a implicat într-o relație cu blondina. În primul rând pentru că dansatoarea este o femeie cuminte, mult prea cuminte pentru el, dar și pentru că el nu poate iubi doar o singură femeie.

Tocmai de aceea, dacă nu poate iubi doar una și nici nu le poate avea pe toate, așa cum susține că ar vrea, preferă să rămână singur.

”Am intrat să vă dau un răspuns oficial la ceea ce se zvonește. Și anume, dacă sunt sau nu cu Cristina Pucean. Răspunsul este nu! Cristina este o fată foarte cuminte, n-ar avea ce să caute lângă un vagabond ca mine, iar eu am doar două variante: ori singur, ori cu voi toate”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe conturile de socializare, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza