Doliu în lumea manelelor! Un renumit artist a murit, după o boală grea

Doliu în lumea manelelor! Un renumit artist a murit, după o boală grea
| Foto: cancan.ro

Este doliu în lumea manelelor! Costel Biju trece prin momente grele, după ce Marius Țepeligă s-a stins din viață.

Marius Țepeligă s-a stins din viață după ce s-a luptat ceva vreme cu o boală cruntă. Cunoscutul manelist a fost supus unei intervenții chirurgicale chiar în luna ianuarie a acestui an, însă din păcate soarta a fost mult prea dură și totul a fost în zadar. Cântărețul și-a dat ultima suflare, iar familia și colegii de breaslă au avut parte de un șoc.

”Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute”, era mesajul transmis de Marius Tepeligă, înainte să se stingă din viață.

În urmă cu ceva timp, soția lui Marius Țepeligă își ruga cunoștințele să facă apel la populație pentru a merge să doneze sânge pentru artist. Foarte mulți colegi de breaslă de-ai manelistului au făcut diverse postări atunci, pentru ca oamenii să recurgă la acest gest plin de bunătate pentru cel care avea nevoie. Costel Biju, unul dintre apropiați, s-a implicat pentru a-l ajuta pe cântăreț. Toate eforturile se pare că au fost în zadar, căci Marius Țepeligă a pierdut lupta cu boala.

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00”, scria Costel Biju, pe rețelele de socializare, acum două luni, potrivit cancan.ro.

Comenteaza