Declarații bombă ale lui Cătălin Bordea după ce a văzut-o pe fosta soție, Livia, sărutându-se cel mai bun prieten: ”Este aventura lor...”

Declarații bombă ale lui Cătălin Bordea după ce a văzut-o pe fosta soție, Livia, sărutându-se cel mai bun prieten: ”Este aventura lor...”

Cătălin Bordea nu se mai ascunde și vorbește public despre relația fostei sale soții, Livia, cu prietenul lui bun, Spike.

Cătălin Bordea a fost contactat de echipa Antena Stars pentru a oferi declarații despre imaginile cu fosta lui soție și Spike, surprinse de Cancan.ro. Cei doi se sărută pasional în mașina artistului, apoi pleacă împreună.

Comendiantul a avut o atitudine rece și nu a oferit prea multe detalii. Consideră că este „aventura” celor implicați, astfel că răspunsurile la tot ceea ce se întâmplă se află doar la ei. Cătălin Bordea a preferat să rămână pasiv și să se bucure singur de viața sa. Pe de alta parte, dacă acum dă de înțeles ca este aparent neinteresat de ce se întâmplă cu fosta lui parteneră, imediat după divorț, Cătălin Bordea a recunoscut că a apelat la un psiholog pentru a-l ajuta să treacă peste relație și să meargă înainte.

”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cătălin și Livia Bordea s-au despărțit în urmă cu două luni, după o relație de 10 ani. Comediantul a postat în urmă cu câteva ore un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Spunea că persoanele cu valori comune ajung împreună, iar credința lui i s-a reconfirmat. A menționat că este într-un loc mult mai bun și vede lucrurile altfel.

”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Comenteaza