Spike și Livia, momente romantice în văzul lumii! Nu se mai feresc deloc! Vezi cum au fost surprinși cei doi

Spike și Livia, momente romantice în văzul lumii! Nu se mai feresc deloc! Vezi cum au fost surprinși cei doi

Spike și Livia, cel mai bun prieten și fosta soție a lui Cătălin Bordea nu se mai ascund de ochii curioșilor, ci își demonstrează iubirea în văzul tuturor.

Vestea că fosta soție a lui Cătălin Bordea și cavalerul de onoare de la nunta lui, despre care a spus că ”l-a iubit până în ultimul moment” formează un cuplu a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru prietenii lor.

Livia Eftimie a divorțat de Cătălin Bordea, iar cel în care brațele căruia și-a regăsit liniștea a fost nimeni altul decât Spike! Ei bine, dacă credeați că este vorba despre o simplă aventură, noi avem imaginile care demonstrează contrariul!

La câteva luni de la divorț, Livia Eftimie și Spike sunt din ce în ce mai îndrăgostiți. Topiți unul după celălalt, cei doi au ieșit la mall și și-au petrecut timpul împreună. Au luat masa la un restaurant, iar mai apoi Spike a dat dovadă de răbdare și și-a așteptat iubita până când a ieșit de la toaletă.

Cei doi și-au continuat treaba la o insuliță din mall, unde s-au oprit pentru a-și pune folie de protecție pe ecranul telefonului.

După ce și-au satisfăcut poftele și au rezolvat treaba, au plecat înspre mașină. Cea care a plecat prima cu pungile de cumpărături în mână a fost Livia Eftimie. La câteva minute a apărut și Spike, dar cu mâinile în buzunar!

Chiar dacă este un subiect delicat, care i-a frânt inima în ultimele luni, Cătălin Bordea a fost transparent față de fanii lui în ceea ce privește divorțul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza