Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, îndrăgostit până peste cap. Cine este iubita lui

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, îndrăgostit până peste cap. Cine este iubita lui

Daniel Pavel are o relație de lungă durată. El se iubește de ani buni cu aceeași femeie care se pare că i-a furat inima.

Daniel Pavel se pare că poate să se mândrească în orice sector. Acesta are succes în carieră, punând recent mâna pe un proiect imens, a devenit rapid iubit în rândul românilor, iar acasă se bucură de o femeie superbă.

Prezentatorul de la Survivor România are o relație de 7 ani cu femeia care i-a furat inima. Sportivul a venit cu detalii despre iubita sa tocmai pentru ca fanii de acasă să-l cunoască din ce în ce mai bine.

Este cunoscut faptul că fostul moderator al show-ului Exatlon a venit sezoanele trecute la pachet cu soția sa din cauza timpului lung pe care avea să-l petreacă în Dominicană, iată că în cazul acesta nu s-a întâmplat la fel.

Pavel nu a fost însoțit de iubita sa, care a rămas la Viena, acolo unde a început un proiect în cea mai mare firmă de logistică locală. Cu toate astea, depărtarea e grea și ei încearcă să suplinească lipsa celuilalt cu ajutorul rețelelor de socializare. Anul acesta se împlinesc șapte ani de când și-au început povestea de dragoste și se simt mai fericiți decât niciodată.

„Ne-am echilibrat destul de mult în acești ani și am învățat foarte mult unul de la altul, în special arta compromisului fără a face compromisuri de la firea noastră. Suntem amândoi oameni de acțiune, ba aș spune că ea mai mult decât mine, eu având o natură un pic mai contemplativă.  Am știut amândoi că „Survivor România este aceea oportunitate astrală, mi-am dorit-o, iar ea m-a susținut și o face și mai departe”, a detaliat moderatorul, potrivit playtech.ro.

„Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo, și ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena. Ea este născută în Basarabia și are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain. Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”

Comenteaza