Cătălin Măruță se retrage din televiziune?! Primele declarații ale prezentatorului: „Niciodată să nu spui niciodată”

Cătălin Măruță se retrage din televiziune?! Primele declarații ale prezentatorului: „Niciodată să nu spui niciodată”

Cătălin Măruță, celebrul prezentator TV a vorbit despre retragerea sa din televiziune, la un moment dat.

Cătălin Măruță nu duce grija zilei de mâine și își permite să-și facă toată poftele! Soțul Andrei ar fi avut un salariu de 15.000 de euro la Pro TV, salariu care, însă, s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea pe care acesta o moderează a fost mutată din prime time. La această sumă se mai adaugă şi evenimentele private la care este invitat să prezinte, unde tariful ar fi de 2.000 de euro.

Cătălin Măruţă realizează, în fiecare săptămână, şi un podcast, pentru canalul propriu de YouTube, intitulat „Acasă la Măruţă”, acolo unde au perindat personalități din diverse domenii. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, iar recent a făcut dezvăluiri despre cariera sa. Se împlinesc curând 16 ani de când Cătălin Măruţă realizează emisiuni pentru Pro TV, iar acum a vorbit și despre retragerea de pe micile ecrane.

”Am învăţat să spun „Niciodată să nu spui niciodată”, cum este şi cântecul Andrei. Cred că de 20 de ani aud că social media va înlocui televiziunea, iar de vreo 10 ani că generaţiile noi gândesc altfel. Da, tehnologiile din jurul nostru se schimbă şi noi ne schimbăm, dar oamenii mereu vor dori să audă poveşti despre alţi oameni şi vor dori să se conecteze cu alţii prin emoţii simple, sincere.

Că poveştile vor fi spuse la ora 18.00 sau la ora 15.00, că vor fi pe TV sau pe TV şi online, acestea sunt detalii. Nu cred că o să fiu prezentator până la ultima suflare, dar deocamdată îmi place ceea ce fac, nu am obosit, sunt foarte bucuros să fac parte din vieţile oamenilor care ne urmăresc şi am de gând să fac asta şi în continuare”, a declarat Cătălin Măruță potrivit ciao.ro.

Comenteaza