Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu divorțează?! Diva i-a dat un ultimatum: „Tu nu meriți să fii fericit”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu divorțează?! Diva i-a dat un ultimatum: „Tu nu meriți să fii fericit”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc.

Relația lor a evoluat cu pași repezi, iar la câteva luni după ce aceasta a anunțat că este însărcinată, a urmat și nunta.

Acum el, partenera lui de viață și fiul lor, Luca Tiago, pozează în familia perfectă. Cei doi nu se sfiesc să se afișeze pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor tot ceea ce se întâmplă în familia lor.  

Ei bine, în urmă cu puțin timp, prezentatorul TV a dezvăluit că soția lui a vorbit cu el despre divorț și i-a dezvăluit motivul pentru care niciodată nu o să despartă de el. 

Prezentatorul TV a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele mărturisiri făcute în direct, în cadrul emisiunii sale de matinal. Ei bine, Dani Oțil a făcut publică discuția pe care a avut-o în urmă cu câteva zile cu soția lui, Gabriela Prisăcariu.

Se pare că aceasta a abordat un subiect destul de sensibil: divorțul, iar vedeta de televiziune a amuțit pur și simplu. 

Blondina i-a spus că, dacă vreodată va vrea să divorțeze de el, își va tempera acest impuls, căci i-a transmis că nu merită să fie fericit până la adânci bătrâneți. Evident că totul este doar o glumă, căci cei doi au obiceiul de a se tachina pe tot felul de subiecte, fie ele banale sau foarte serioase, cum este cazul de față. 

„Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: <<Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții>>”,  a povestit prezentatorul TV în cadrul emisiunii de matinal, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza