Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, bârfiți de Andra și Măruță. Prezentatorul de la Neața a auzit totul: „Ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud”

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, bârfiți de Andra și Măruță. Prezentatorul de la Neața a auzit totul: „Ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud”
| Foto: click.ro

Andra și Cătălin Măruță au făcut o gafă de zile mari la adresa fostului cuplu Dani Oțil - Mihaela Rădulescu, într-un restaurant.

Înainte de a se așeza la casa lui, colegul lui Răzvan Simion a format un cuplu cu Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai admirate românce. Dani Oțil nu se sfiește să mai amintească momente cu ea atunci când are diverse apariții publice, și astfel aflăm cum, în trecut, pe când formau un cuplu, un episod neplăcut a avut loc într-un cunoscut restaurant din București, „vinovații” fiind Andra și Cătălin Măruță. 

Prezent în cadrul unui podcast, Dani Oțil și-a amintit momentul în care a fost luat în vizor de cuplul Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se afla în același restaurant alături de Mihaela Rădulescu și alte persoane. 

În timp ce vedeta era la baie, a reușit să audă o discuție deranjantă venită din partea Andrei și a soțului ei, în care aceștia se întrebau motivul pentru care Mihaela l-a ales pe Dani, ținând cont de înălțimea lui:

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta... Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul „Decebal”, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini... Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic. 

Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”, a povestit Dani Oțil, invitat în poscastul „Vin de-o poveste”, potrivit click.ro.

Comenteaza