Dan Pavel, anunț de ultimă oră! Ce s-a întâmplat la Survivor România: „Este prima dată în istoria emisiunii”

Dan Pavel, anunț de ultimă oră! Ce s-a întâmplat la Survivor România: „Este prima dată în istoria emisiunii”

Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura Marea Finală Survivor România, săptămâna viitoare.

Veste fără precedent pentru fanii Survivor România! Concurenții au rămas surprinși când au aflat cu ce surpriză vor fi întâmpinați săptămâna viitoare.

Toți cei care au făcut parte din show-ul Survivor România au demonstrat că merită să facă parte din această competiție, însă acum cei mai buni dintre cei mai buni au rămas pentru a se lupta pentru marele premiu.

După eliminarea unuia dintre cei șase concurenți, Daniel Pavel i-a anunțat pe ultimii rămași că vor avea parte de surprize inedite în ultimele zile ale competiție de săptămâna viitoare.

Ultimii supraviețuitori se vor lupta pe 10 iulie în Marea Finală pentru câștigarea marelui premiu de 250.000 de lei, astfel că trebuie să fie mai determinați ca niciodată.

Daniel Pavel i-a anunțat pe jucătorii rămași că cei care au făcut parte din Survivor România  se vor întoarce în Republica Dominicană pentru a participa la Marea Finală.

"Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021.

Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele.

De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România. La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021", a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

41 de concurenți au participat la Survivor România 2021, iar acum au mai rămas doar Elena Marin, Zanni, Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, potrivit kfetele.ro

Comenteaza