Jorge, descalificat de la Survivor All Stars. Daniel Pavel l-a dat afară! Vezi care e motivul

Jorge, descalificat de la Survivor All Stars. Daniel Pavel l-a dat afară! Vezi care e motivul

Show-ul Survivor All Stars este presărat cu multe momente palpitante, printre care și descalificarea lui Jorge.

Istoria s-a repetat pentru Jorge, asta după ce, în sezonul trecut, a fost descalificat în urma unei accidentări grave la genunchi. Atunci, el  s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip. Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, cântărețul se confruntă cu probleme grave de sănătate. Astfel că în ediția difuzată joi seara, 7 martie, la Pro TV, concurentul va părăsește show-ul Survivor All Stars.

În episodul cu numărul 24, difuzat joi seara, 7 martie, la Pro TV, Jorge este descalificat de la Survivor All Stars. Chiar la începutul consiliului de nominalizare, domnu’ Dan a anunțat eliminarea cântărețului. La fel ca în sezonul trecut, acesta părăsește show-ul din motive medicale.

„Jorge, toate drumurile și traseele tale în Survivor România au însemnat, înseamnă și vor însemna enorm. Însă a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale. Și, Jorge, având în vedere toate aceste analize, acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine. Pe considerente medicale.”, este anunțul lui Daniel Pavel, potrivit cancan.ro.

Comenteaza