Cristina a dat cărțile pe față, imediat după finala „Casa Iubirii”! Declarații bombă despre Radu: „Am reușit să mai scad din iubirea asta”

Cristina a dat cărțile pe față, imediat după finala „Casa Iubirii”! Declarații bombă despre Radu: „Am reușit să mai scad din iubirea asta”
| Foto: wowbiz

Cristina a făcut primele declarații despre marea finală „Casa Iubirii” și despre cum se înțelege cu Radu acum.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii” a ajuns la final. A fost o zi cu multe emoții atât pentru concurenți, dar și pentru telespectatori, care au așteptat cu sufletul la gură momentul când vor fi desemanți câștigătorii show-ului matrimonial.

Radu și Mihaela au plecat acasă cu marele premiu. Cei doi au avut parte de un parcurs impresionant în cadrul „Casa Iubirii”, emisiunea care a adus în fața celor de acasă multă emoție, iubire, drama, dar și momente amuzante.

A fost un sezon plin, încărcat de multe sentimente, iar Cristina a făcut și ea primele declarații despre marea finală, dar și despre sentimentele care o încearcă.

„Eu consider că da (n.r. că a iubit în acest sezon) pe Radu l-am iubit, m-am îndrăgostit de el din prima clipă, de când am pășit aici în Casa Iubirii. După momentul în care s-a întâmplat despărțirea noastră am fost dezamăgită și atunci, da, l-aș fi primit înapoi cu brațele deschise și aș fi avut aceeași iubire pentru el, chiar dacă am fost rănită, dar după ce am început eu să mă detașez pentru că mi-am impus eu mie că trebuie să mă detașez, că nu îmi face bine lucrul ăsta și am reușit cumva să mai scad din iubirea asta și nu să mai fiu îndrăgostită.

N-am eliminat-o de tot, într-adevăr, există acolo un drag, un atașament față de el, dar nu mai e iubire”, a mai adăugat concurenta, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza