Cum își câștigă Viviana Sposub traiul, după despărțirea de George Burcea. De necrezut

Cum își câștigă Viviana Sposub traiul, după despărțirea de George Burcea. De necrezut

Vestea că Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit a surprins pe toată lumea, având în vedere că erau împreună de 3 ani.

Viviana Sposub și George Burcea au avut o relație stabilă, până într-un anumit punct. Chiar dacă, cei doi afișau un cuplu perfect, problemele au început să apară pe parcursul șederii în America, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO.

Ulterior, după apariția acestor informații, fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea a confirmat despărțirea.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub, pe contul său de Instagram.

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma Vedetelor, de la Pro TV, unde ambii au participat în calitate de concurenți. Nu a fost nevoie de un singur pas pentru a se înfiripa o dragoste nebună între ei. Vreme de trei ani, cei doi s-au susținut și sprijinit reciproc, Viviana renunțând la viața din România, pentru a fi alături de actor în America, acolo unde a avut proiecte în desfășurare după filmările de la serialul Wednesday.

Potrivit Fanatik, după despărțirea de George, Viviana Sposub se va concentra pe contractele de publicitate cu diverse branduri. Fosta prezentatoare TV deține o firmă, Vavy Art Concept SRL, care are ca descriere  „activități ale agențiilor de publicitate”. Afacerea este pusă pe picioare din anul 2021, și potrivit sursei citate, Viviana Sposub ar fi avut un profit net de 88.377 de lei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza