Culiță a recurs la gesturi extreme când a aflat că a fost înșelat: „Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…”

Culiță a recurs la gesturi extreme când a aflat că a fost înșelat: „Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…”
| Foto: wowbiz.ro

Culiță Sterp a povestit despre o experiență dureroasă din viața sa. Artistul și-a dat seama la un moment dat că fosta sa iubită îl înșela.

Celebrul cântăreț a trecut prin mai multe dezamăgiri în iubire în urmă cu câțiva ani, dar, din fericire, acum se declară fericit alături de actuala lui parteneră, Daniela Iliescu. Iată ce reacție nervoasă a avut la acea vreme artistul, după ce a aflat că femeia călcase strâmb!

Culiță Sterp a fost înșelat de o fostă iubită, pe vremea când avea vreo 20 ani. Cântărețul și-a dat seama în cele din urmă și nu a avut o reacție deloc pașnică, puternic afectat de trădarea suferită. Cântărețul își aduce și acum aminte de episodul dureros, mărturisind că de atunci a învățat să nu ierte niciodată o astfel de greșeală.

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Daniela Iliescu. Cei doi au devenit părinți anul acesta și sunt părinții unui băiețel superb, după care sunt topiți. Viața amoroasă a artistului nu a fost însă mereu la fel de „roz’. În trecut, cântărețul a fost înșelat de o fostă iubită, trădare peste care nu a putut să treacă deloc cu vederea.

Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela

Recent, fostul concurent de la Survivor a povestit pe îndelete episodul neplăcut din viața lui. Culiță Sterp a declarat că nu iartă niciodată trădarea, nici când vine vorba despre familie, prieten sau iubită. Din nefericire, a trecut prin această experiență urâtă chiar în floarea vârstei, atunci când avea cam 20 de ani.

„Nu iert niciodata tradarea de la un prieten, familie, iubită. Am fost tradat de prieteni si am iertat, dar n-am uitat. Cand am fost mai mic, pe la 20 de ani, da, imi aduc aminte sa fi fost inselat’, a spus Culiță Sterp la Teo Show, de pe Kanal D, notează wowbiz.ro.

Conform spuselor lui, Culiță Sterp își prinsese fosta iubită în fapt. Tânăra ar fi conversat cu un alt bărbat, fără să-i spună. Artistul și-a dat seama că e ceva suspect, atunci când i-a cerut telefonul și nu a vrut să i-l dea. Enervat, cântărețul a avut atunci o reacție ușor agresivă și a dat cu dispozitivul de pământ. Acum însă îi pare rău că a procedat astfel.

„A fost o chestie, ca am prins-o cu minciuna pe fata. Zicea ca nu vorbeste cu un baiat si am cerut telefonul si nu a vrut sa mi-l dea si am dat cu telefonul pe jos. Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar am reactionat un pic nervos.

Am vazut ca vorbise cu un baiat. Ma enervez foarte greu, dar daca te intreb de zece ori si nu-mi spui si stiu sigur, ma enervez foarte tare ca ma ia lumea de prost. Fata aia m-a luat de prost. Mi-a parut rau ca am reactionat nervos’, a continuat artistul, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza