Cu cine se consolează George Burcea după despărțirea de Viviana Sposub. Au apărut primele imagini

Cu cine se consolează George Burcea după despărțirea de Viviana Sposub. Au apărut primele imagini
| Foto: cancan.ro

Viviana Sposub și George Burcea au declarat public că s-au despărțit după mai bine de 3 ani de relație. 

Deși totul părea că merge bine în relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, realitatea era alta. În urmă cu doar câteva luni, cei doi se mutau din România și plecau să trăiască visul american. Însă aventura de peste hotare pare că i-a îndepărtat, asta pentru că la scurt timp după întoarcerea în țară și-au spus adio.

Având în vedere câteva declarații ale apropiaților, dar și faptul că ea a făcut anunțul oficial al despărțirii, s-ar putea concluziona că Viviana a fost cea care a decis să pună punct relației. Așa că George Burcea ar trebui să fie destul de afectat de cele întâmplate, însă actorul are ajutoare de nădejde care îl consolează.

Cele care îi alungă gândurile negre sunt chiar fetițele lui. Cei trei se află în vacanță, iar George Burcea este de nedespărțit de cele mici. Cu toții au mers la rudele lui din Moldova și pare că se distrează de minune. Actorul a postat mai multe imagini în mediul online alături de fiicele și rudele sale și se arată cât se poate de vesel.

Se pare că în perioada în care a stat departe de casă Viviana a încerca să își construiască o carieră peste hotare, însă timpul scurt nu i-a permis să aibă rezultatele așteptate. Așa că tânăra își dorea să prelungească șederea, însă George Burcea nu a fost pe aceeași lungime de undă, fapt ce ar fi adus numeroase discuții între cei doi și în cele din urmă ruptura.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, ne-a declarat un apropiat al celor doi, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza