Cristian Boureanu iubește din nou, la aproape un an de când și-a spus ”adio” de la tânăra iubită

Cristian Boureanu iubește din nou, la aproape un an de când și-a spus ”adio” de la tânăra iubită

Cristian Boureanu și tânăra iubită, Laura Dincă, s-ar fi împăcat, după mai bine de un an de când și-au spus adio.

Se mai iubesc sau nu Cristian Boureanu și Laura Dincă?! Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor fanilor. Ei bine, însă, la aproape un an de când și-au spus ”adio”, cei doi foști s-au revăzut. 

Deși fiecare părea că a luat-o pe drumuri separate, dat fiind faptul că politicianul începuse o relație de dragoste cu Cristina Belciu, care ulterior s-a sfârșit, nu cu foarte mult timp împreună, Laura Dincă și bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni au fost surprinși împreună, conform Spynews.ro.

Despărțirea dintre Cristian Boureanu  și Laura Dincă a luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind faptul că cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de șase ani. Ei bine, însă, tânăra și politicianul au fost surprinși împreună recent.

Mai precis, Laura Dincă a mers cu o prietenă la locuința lui Cristian Boureanu, iar tânăra a ieșit cu o pungă din casa politicianului, apoi aceasta a plecat cu amica ei, care i-a condus mașina afaceristului.

La scurt timp după, Laura Dincă și-a comandat o mașină prin intermediul unei aplicații și a mers în Nordul Capitalei, acolo unde locuiește prietena sa. Ulterior, blondina s-a întors acasă, iar peste aproximativ o oră, aceasta a părăsit locuința și prietena ei o aștepta pentru a merge împreună la un restaurant de lux din București.

Așadar, la localul unde au mers cele două tinere se afla și Cristian Boureanu, care stătea la masă cu câțiva prieteni.

Văzându-le pe acestea, afaceristul a mers la masa celor două, a stat preț de câteva minute în picioare pentru a discuta cu ele, apoi s-a decis să ia loc alături de tinere.

După ce a petrecut preț de câteva minute în compania Laurei Dincă și a prietenei sale, Cristian Boureanu se întoarce la masa unde se aflau amicii lui. Afaceristul a băut un pahar de vin, iar apoi a ieșit din local pentru a vorbi la telefon cu fiica lui, Ioana, căreia i-a spus să nu mai păstreze legătura cu fosta lui parteneră de viață, Cristina Belciu, fiind aparent deranjat de acest lucru.

„Nu mai apuca să vorbești nimic cu ea, ea e treaba mea. Nu știu cum te vezi tu cu Cristina la 1 noaptea. Ioana, să nu te superi pe mine. Îi dau Laurei cheile să le pună sub preș(...). Când ajungi acasă să-mi dai și mie un mesaj. Te pup și te iubesc!”, este conversația dintre Cristian Boureanu și fiica lui, Ioana, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza