Corina Caragea, surprinsă alături de un alt bărbat în timp ce soțul ei nu-i în România

Corina Caragea, surprinsă alături de un alt bărbat în timp ce soțul ei nu-i în România

Corina Caragea a fost surprinsă de către paparazii, în compania unui bărbat misterios, în timp ce soțul ei se află în Germania.

De-a lungul timpului, Corina Caragea și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor, indiferent de orice zvon care a apărut în presă. Are o relație cu Robert Pongracz, un personaj cu greutate în organigrama Ligii Profesioniste de Fotbal, de care a evitat, cu fiecare ocazie, să vorbească. Cei doi au o legătură la distanță, bruneta locuind în România, având contract ferm cu postul din Pache Protopopescu, în timp ce mâna dreaptă a șefului LPF este stabilit în Germania. Povestea lor de dragoste nu poate fi, însă, atinsă de nimeni și nimic, fiind bazată pe încredere reciprocă.

Motiv pentru care Corina Caragea nu ezită să apară în public cu alți bărbați, indiferent de ocazie. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o în parcul Herăstrău, alături de un amic. Îmbrăcată lejer, cu o rochiță provocatoare, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV s-a întreținut cu partenerul de ocazie, cât timp au dat o tură lungă în aer liber. Nu au existat între ei, ținem să precizăm din start, gesturi tandre, semn clar că relația lor este strict de prietenie. În lipsa soțului stabilit în Germania, bruneta și-a găsit o altă companie, lucru pentru care, sub nicio formă, nu trebuie criticată.

Comenteaza