Copiii lui Cătălin Zmărăndescu au rupt orice legătură el. Ce le-a făcut sportivul: ”Nu vreau să mai aud de el”

Copiii lui Cătălin Zmărăndescu au rupt orice legătură el. Ce le-a făcut sportivul: ”Nu vreau să mai aud de el”

 

Cătălin Zmărăndescu are patru copii, însă cei doi din prima căsnicie au rupt orice legătură cu luptătorul MMA. 
 

 

Cei doi copii ai lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsnicie sunt într-un scandal monstru cu tatăl lor, asta după ce bărbatul a divorțat după 14 ani de mama acestora, Cristina. După ce s-au separat, Mihai și Alexandra susțin că sportivul nu s-a mai interesat de ei, mai ales după ce și-a refăcut viața.

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 21 de ani, susține că nu mai vrea să audă niciodată de părintele său și precizează că nu își mai vorbesc de mai bine de trei ani. Sora lui, de asemenea a rupt orice legătură cu luptătorul MMA de cinci ani.

“Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”, a spus băiatul în cadrul unei emisiuni TV.

El susține că luptătorul MMA spune peste tot că are doar doi copii, cei pe care Luiza, actuala sa parteneră i-a oferit. Astfel, copiii din prima căsnicie nu mai vor să vorbească niciodată cu tatăl lor și vor să-și vadă de viață separat fără a mai fi vreodată asociați cu luptătorul.

”Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!”, a mai spus fiul cel mare al sportivului.

Cătălin Zmărăndescu a participat în cadrul unui reality show, acolo unde luptătorul MMA a avut și câteva conflicte alături de alți concurenți.

Fiul lui, Mihai, a reacționat după vederea imaginilor cu părintele lui, iar băiatul de 21 de ani susține că acum toată țara a putut să-i vadă adevărata față a celui care îi este tată.

”Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu despre părintele lui, potrivit spynews.ro.

Comenteaza