Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, are o altă mare „iubire”. Sportivul nu ține cont de bani dacă vrea ceva cu adevărat

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, are o altă mare „iubire”. Sportivul nu ține cont de bani dacă vrea ceva cu adevărat

Daniel Niculescu are o altă mare iubire, pe lângă Andreea Tonciu. Una dintre cele mai mari pasiuni ale fotbalistului sunt mașinile de lux.

Fără doar și poate, soțul Andreei Tonciu știe să profite din plin de orice moment, iar totodată nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile lui. Ei bine, spunem că Daniel Niculescu are o altă mare „iubire” după soția lui pentru că este pasionat de mașini de lux.

Noi tragem doar concluziile, mai ales dat fiind faptul că soțul Andreei Tonciu și-a făcut apariția de data aceasta pe străzile din Capitală la volanul unui Mercedes G Class, care are o valoare de peste 200.000 de euro. Prin urmare, putem spune că pentru Daniel Niculescu banii nu sunt o problemă dacă își dorește ceva cu adevărat.

Cu atât mai mult, Daniel Niculescu a mers cu bolidul de lux la un magazin de tuning. În momentul în care s-a dat jos din mașină, soțul Andreei Tonciu a căpat cheile pe jos și s-a aplecat pentru a le recupera.

Nu putem trece cu vederea faptul că bărbatul care i-a cucerit inima Andreei Tonciu a vorbit la telefon o bună parte din timp.

În pragul unei noi etape în viața sa, Andreea Tonciu se pregătește să se mute într-un apartament de lux, împreună cu soțul său și fiica lor adorabilă, Rebeca. Anul trecut, cei doi parteneri au decis că e momentul pentru un spațiu mai generos, așa că au achiziționat o locuință impresionantă în valoare de 150.000 de euro, situată într-o zonă de prestigiu din București, potrivit spynews.ro.

Comenteaza