S-a rupt lanțul de iubire în cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea? Cei doi au fost surprinși în ipostaze nu tocmai plăcute

S-a rupt lanțul de iubire în cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea? Cei doi au fost surprinși în ipostaze nu tocmai plăcute

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de câteva luni.

Au trecut mai bine de doi ani de când Andreea Bălan și George Burcea au pus punct mariajului din care au rezultat doi copii.

După separare, jumătatea blondă a trupei Andre a rupt cluburile în două, în speranța că-și va găsi un nou suflet pereche. A fost surprinsă în compania mai multor bărbați, între care Cătălin Cazacu și Jador, însă nu a fost nimic serios.

În luna iunie, se afla că artista trăiește o poveste de dragoste cu Victor Cornea, un tenismen în vârstă de 30 de ani, cu zece mai puțin față de blondină.

Andreea Bălan s-a îndrăgostit într-atât de mult încât a lăsat deoparte proiectele personale și concertele pentru a-și însoți iubitul la meciuri, ba chiar și la antrenamente.

Nu excludem, însă, ca flacăra iubirii dintre cei doi să se fi stins puțin în ultima perioadă. Recent, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în zona Primăverii, în timpul unei discuții care nu părea a fi deloc linișită. Ambii erau serioși și nu au schițat niciun zâmbet.

Artistei i-a cam dispărut strălucirea de pe chip și față de alte dăți când se afla în compania lui Victor Cornea, nu a mai râs cu gura până la urechi. Oare sunt probleme în paradis? Nu vom abandona subiectul, iar când va fi cazul vor reveni cu noi detalii și imagini. Deci, rămâneți pe poziții!

Altfel, potrivit surselor, familia lui Victor Cornea nu ar fi deloc de acord cu relația sportivului cu jumătatea blondă a trupei Andre. Motivul? Arista este mult mai mare de vârstă, este divorțată și, în plus, are și doi copii.

“Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii.

Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească.

Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au mărturisit sursele Cancan.

Comenteaza