Cine este și câți ani are noua iubită a lui Dinu Maxer. Bruneta este mai în vârstă decât fosta lui soție

Cine este și câți ani are noua iubită a lui Dinu Maxer. Bruneta este mai în vârstă decât fosta lui soție

Dinu Maxer a fost suprins de către paparazzi în prezența unei brunete, chiar la scurt timp după anunțul divorțului de soția lui Deea Maxer. 

După ce au apărut imaginile cu Dinu Maxer și focoasa bruneta de la o zi de naștere, mai multe persoane l-au judecat pe artist că noua iubită ar fi mult mai tânără decât el, astfel că Dinu Maxer a dat cărțile pe față și a mărturisit că partenera lui are vârsta de 36 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mare cu 3 ani decât Deea Maxer.

''Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele.'', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dinu Maxer a confirmat că se află într-o nouă relație în exclusivitate pentru Antena Stars, iar cântărețul susține că se află încă în procesul de cunoaștere cu noua lui parteneră, iar atunci când lucrurile vor deveni mult mai serioase își vor asuma amândoi.

''Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică.

O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza