Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp, sora lui Culiță

Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp, sora lui Culiță

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, s-a căsătorit cu alesul inimii alături de care se iubea mai bine de patru ani.

Sebastian Crăciunescu și-a unit destinul cu Georgeta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, și totodată, sora lui Iancu, Ileana, și Culiță Sterp. Frumoasa Geta Sterp nu s-a ferit niciodată să admită faptul că deși poate fi o doamnă stilată, ea poate merge și cu oile la păscut.

Totodată, soțul ei este foarte apreciat de către mama Geta, care i-a felicitat în ziua nunții, și le-a urat tot binele din lume într-un mic live plin de umor:
“Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul.

N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins!” a spus mama Geta.

Tânărul ginere, pe numele lui Sebastian Crăciunescu, nu s-a ascuns niciodată să îi scrie mesaje de dragoste și nu evită să își facă prezența la evenimente de familie alături de soția lui, Geta. Unul dintre mesajele romantice pe care acesta le publică sunt: "O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta sau "Te iubesc frumoasa mea". Nici Geta Sterp se lasă mai prejos cu declarațiile de dragoste pe rețelele de socializare: “Dragostea trebuie să fie sinceră. Urăște ce este rău, ține-te strâns de ce este bine."

Mai mult decât atât, vacanțele cei doi îndrăgostiți și le petrec împreună, afișându-și iubirea în orice moment. Familia Getei este foarte încântată de tânărul Sebastian Crăciunescu, primindu-l cu multă căldură în familia lor, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza