Surpriză uriașă în televiziune! Cu cine ar urma să semneze Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor

Surpriză uriașă în televiziune! Cu cine ar urma să semneze Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor

Actorul Mihai Bendeac ar fi părăsit emisiunea „iUmor” iar potrivit surselor urmează să apară pe sticlă la ProTV.

După ce site-ul nostru, CANCAN.RO, anunța în exclusivitate, în urmă cu două săptămâni, că Mihai Bendeac a fugit nervos din timpul filmărilor „iUmor” de la Antena1. Și nu a mai revenit în platou, acum, vă informăm că actorul ar putea ajunge în juriul ”Românii au talent” de la Pro TV. Bendeac ar putea sta chiar pe scaunul, ocupat, o lungă perioadă, de Florin Călinescu.

Mihai Bendeac a avut, de-a lungul timpului, câteva oferte clare venite din partea Pro TV-ului. Ultima fiind pentru postul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, acolo unde ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Florin Călinescu. Actorul de 39 de ani a refuzat oferta la vremea respectivă, adică în toamna anului 2021, atunci când Florin a plecat la Prima TV.

Motivul pentru care Mihai Bendeac a spus „pas” Pro TV-ului a fost contractul cu televiziunea concurentă. După recentul episod, întâmplat în culisele emisiunii „iUmor”, actorul ar putea accepta, acum, o nouă propunere de job, din partea Pro TV-ului. Liber de contract, fiind!

Prieteni de pahar pe platforma VIP de la Neversea, Mihai Bendeac și colega lui de scenă Anca Dinicu și-au aruncat cuvinte grele. Cel care care a stricat toată atmosfera pare să fi fost juratul de la iUmor. Care abia se mai ținea pe picioare și a început să-i jignească prietenele.

Mare amator de petreceri, Mihai Bendeac nu putea rata festivalul Neversea, de la malul mării. Acolo unde a mers însoțit de câțiva prieteni. Printre care și colega lui de teatru, Anca Dinicu. Ea, la rândul ei, și-a luat și gașca de fete, pentru ca distracția să fie asigurată, potrivit ciao.ro.

Comenteaza