S-a aflat motivul pentru care Bendeac refuză să mai filmeze la iUmor! Cine l-a hărțuit pe actor

S-a aflat motivul pentru care Bendeac refuză să mai filmeze la iUmor! Cine l-a hărțuit pe actor

Mihai Bendeac nu mai vrea să filmeze pentru iUmor, emisiunea de la Antena 1, din cauza unui scandal din platourile de filmare.

Pe 15 septembrie, CANCAN.RO a detonat „bomba”: Mihai Bendeac nu mai vrea să audă de Antene și pleacă din juriul „iUmor”! Potrivit unor surse, între părți există un contract „beton”, în care sunt stipulate clauze de confidențialiate care ajung la sute de mii de euro. Cert este că, în această perioadă, actorul încearcă ruperea înțelegerii cu postul TV, refuzând să se mai prezinte la filmări.

De precizat că Mihai Bendeac nu se află la prima „dezertare” de acest gen. Anul trecut, în primăvară, actorul a procedat identic, iar Dan Badea l-a înlocuit în juriul iUmor, sezonul 12, ediția 13. La fel ca acum, actorul nu a mai răspuns la telefon, fiind de negăsit. Ce s-a întâmplat, de fapt, atunci? CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care comediantul a refuzat, la momentul respectiv, să se prezinte la locul de muncă.

Potrivit unor surse din cele mai înalte structuri ale Antenelor, cineva ar avea un dinte împotriva lui, iar conflictul început anul trecut s-ar fi reaprins, din nou, în urmă cu doar câteva săptămâni. Și, din nou, Mihai Bendeac a preferat să dea bir cu fugiții! Deci, START popcorn!

Speriat că ar urma să mânânce o bătaie soră cu moartea de la Cheloo, Mihai Bendeac ar fi găsit de cuviință să se „baricadeze” într-una dintre toalete. Rapper-ul nu s-ar fi lăsat, însă, păgubaș și ar fi început să lovească ușa cu picioarele, în speranța că, într-un final, va pune mâna pe „dușmanul” său. În tot acest timp, colegii lor de la iUmor erau ferm convinși, că, de fapt, asistă la o „caternică” pusă la cală de cei doi jurați. În realitate, Cheloo era mai mult decât decis să-l pună la respect pe Mihai Bendeac, actorul fiind cu adevărat speriat, potrivit cancan.ro.

Comenteaza