Ce pensie alimentară primește Anda Adam de la fostul ei soț: „nu-și permite hăinuțe de la branduri de lux”

Ce pensie alimentară primește Anda Adam de la fostul ei soț: „nu-și permite hăinuțe de la branduri de lux”

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit însă la mijloc se află un copil. S-a aflat pensie alimentară primește Anda Adam de la Sorin Nicolescu pentru micuța lor fetiță Eveline.

După multă confuzie din partea cuplului Anda Adam-Sorin Nicolescu, vedeta a dat cărțile pe față și și-a făcut apariția la brațul noului iubit, deși cirulau de ceva vreme niște zvonuri despre despărțirea celor doi, Anda Adam a lăsat mereu loc de interpretări. La scurt timp, Sorin Nicolescu a confirmat oficial că nu mai formează un cuplu.

Anda Adam și Sorin Nicolescu au decis să meargă pe drumuri separate, după un mariaj care a durat 6 ani. Cei doi au o fetiță împreună, Eveline cea care îi va ține ”aproape” până la finalul vieții.

Cei doi părinți se dedică trup și suflet fetiței lor și fac tot ce le stă în putință ca Eveline să aibă o creștere frumoasă chiar dacă nu va crește într-o familie cu părinți divorțați.

Divorțul dintre Anda Adam și Sorin Nicolescu a fost unul dintre cele mai discrete de până acum. Cei doi au mers la notar și au stabilit de comun acord custodia  cât și pensia alimentară pe care Sorin Nicolescu o va plăti în fiecare lună.

Și dacă vă gândiți la sume colosale, ei bine și aici avem de-a face cu o sumă clasică, mai exact 500 Euro.

Fostul partener de viață al Andrei Adam, Victor Slav trece prin momente nu tocmai frumoase cu mama copilului lui. Bianca Drăgușanu ”a pus piciorul în prag”. Surse din anturajul celor doi mărturisesc că blondina i s-ar fi ”pus pata”  pe fostul soț când vine vorba despre obligațiile pe care le are față de fetița lor.

Coincidență sau nu, toate nemuțumirile Biancăi Drăgușanu au apărut după ce Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă, fiind într-o relație cu Selina. Bianca i-ar reproșa acestuia că nu petrece mai mult timp cu fiica lor, Sofia: ”Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanțe cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani”.

”Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”, au mai spus sursele potrivit Playtech.ro, potrivit cancan.ro.

Comenteaza