Cătălin Cazacu iubește din nou! Sportivul s-a afișat cu noua cucerire...Ramona Olaru este istorie

Cătălin Cazacu iubește din nou! Sportivul s-a afișat cu noua cucerire...Ramona Olaru este istorie

Cătălin Cazacu se pare că a trecut peste relația cu Ramona Olaru și iubește din nou. Sportivul s-a afișat alături de o altă domnișoară.

În prezent, după o lună de așteptare, a arătat-o pe cea cu care se iubește, dar n-a vrut să-i lase chipul la vedere.

În cadrul unei intervenții televizate, fostul campion la motociclism spunea că a învățat din greșelile relațiilor anterioare. De asemenea, a negat informațiile apărute în presă și legătura cu femeile cu care s-a tot afișat, după despărțirea de Ramona Olaru.

„Ca să se schimbe (situația sentimentală, n.r.) ar trebui să fie ceva foarte drăguț. După o anumită vârstă, în jurul femeilor te porți ca și câinele care a m-ai luat bătaie. Eu am învățat din greșeli, pare foarte ciudat când vine vorba de mine și încerc să nu le repet. Nu știu despre ce vorbești, eu nu citesc (controversele amoroase care au apărut, n.r.).

Am pretenția de la oamenii care mă cunosc, deși citesc, să știe adevărul. Eu ca bărbat am datoria să tac din gură, consider că lucrurile sunt clare, pentru oamenii care mă cunosc. Cine știe, fiecare aruncă vorbe, cine poate. Eu îmi văd de treabă”, spunea Cătălin Cazacu, la Xtra Night Show.

Înainte de a se afișa cu actuala parteneră, s-a iubit cu Ramona Olaru, îndrăgită de telespectatorii din România, coprezentatoarea emisiunii Neața cu Răzvan și Dani de la Antena 1, potrivit cancan.ro.

Comenteaza