Cătălin Bordea iubește din nou, la aproape două luni de la divorț. Cine este cea care i-a furat inima

Cătălin Bordea iubește din nou, la aproape două luni de la divorț. Cine este cea care i-a furat inima

Cătălin Bordea și Livia au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 11 ani, însă cei doi s-au despărțit de curând. Cu toate acestea, bărbatul și-a găsit deja pe altcineva.

Însă, când nimeni nu se aștepta, cei doi și-au spus adio subit și, în mod rapid, fără a exista vreo posibilă împăcare, au și divorțat.

Separarea de fosta soție, după cum spun apropiații, l-a îngenuncheat pe comediant, care a apărut vizibil slăbit și în public, conform imaginilor ajunse virale.

Ba chiar, și prin postările sale a arătat că nu o duce ușor. Dar totul până acum când, surprinzător sau nu, a reieșit soarele pe strada câștigătorului emisiunii din America.

Iar o dovadă în acest sens stau ultimele imagini cu Bordea și noua sa cucerire, făcute publice de Cancan. Conform sursei menționate anterior, recent, comediantul a fost surprins în compania unei tinere care i-a readus zâmbetul pe buze.

Îmbrăcați lejer, conform temperaturilor din termometre, cei doi s-au întâlnit în zona Pădurii Băneasa, pe care el o frecventează des pentru a face mișcare, și s-au așezat la o terasă.

Timp de mai bine de o oră au stat la masă, au discutat, au râs și și-au aruncat priviri pline de bucurie și emoție, dar au fost extrem de rezervați în gesturi.

Însă, situația s-a schimbat imediat ce au pornit despre bolidul de lux a lui Cătălin Bordea. Pe drum, nu s-au dezlipit unul de altul, mergând îmbrățișați, ba chiar au recurs și la atingeri tandre și pupici.

 
El a sărutat-o pe cap, în timp ce ea l-a mângâiat pe spate tot drumul, dar pe sub tricou. 

Și odată întâlnirea încheiată, cei doi nu s-au oprit aici, căci s-au urcat în aceeași mașină și au ajuns în același loc: acasă la Cătălin Bordea.

Mai mult decât bucuria vizibilă de pe chipul lui Cătălin Bordea este și asemănarea mare dintre fosta lui soție și actuala femeie din viața acestuia.

Și una și alta au tatuaje, părul lung și închis la culoare, siluete suple și același zâmbet molipsitor cu care l-au cucerit, fiecare la vremea ei, pe Cătălin Bordea, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza