Cătălin Bordea a fost înșelat de soție cât timp era în America Express? S-a aflat totul

Cătălin Bordea a fost înșelat de soție cât timp era în America Express? S-a aflat totul
| Foto: ciao.ro

Cătălin Bordea au decis să divorțeze de soția lui, Livia, după 11 ani de relație. Presupusul motiv ar fi infidelitatea femeii.

 

Neînțelegerile în cuplul celor doi au venit cu mult înainte de America Express. Cu toate acestea, Cătălin și Livia și-au mai dat o șansă. Comediantul a sperat că dacă stau despărțiți o perioadă, cât timp el este plecat în America Express, îi va ajuta la consolidarea relației. Ei bine, nu a fost așa pentru că Livia a avut timp de gândire și a decis să divorțeze. Mai mult, atunci s-a zvonit că ar fi plecat de acasă și s-a mutat la o prietenă.

Pus în fața faptului împlinit, Cătălin Bordea nu a avut decât să accepte situația și să meargă mai departe. Între timp el a fost la un podcast, unde a vorbit despre infidelitate.

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, a mărturisit Cătălin Bordea, potrivit ciao.ro.

Comenteaza