Soția lui Călin Donca, Orianda, ia bani împrumut ca să-și crească cei 5 copii: „Conturile au fost blocate...”

Soția lui Călin Donca, Orianda, ia bani împrumut ca să-și crească cei 5 copii: „Conturile au fost blocate...”
| Foto: spynews

După ce milionarul Călin Donca a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, soția acestuia e nevoită să se împrumute de la prieteni ca să-și crească cei 5 copii.

Călin Donca nu trece prin cea mai bună perioadă și asta pentru că se află în arest, după ce a fost acuzat de procurorii DIICOT că ar fi prejudiciat statul român și ar fi luat fără drept o sumă foarte mare de bani dintr-o societate comercială pe care ar fi folosit-o în interes propriu.

Din nefericire, acum soția lui este nevoită să se descurce singură și apelează la ajutorul prietenilor ca să-și crească copiii.

În cadrul unui videoclip pe care l-a făcut pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, avocatul Teodor Cârnaț a vorbit despre cazul Călin Donca și a explicat ce se întâmplă în familia acestuia.

Omul de afaceri a mărturisit că soția milionarului, Orianda, se împrumută de la prieteni ca să-și crească cei 5 copii, după ce milonarul a fost arestat, căci conturile lui cu bani au fost închise de autorități.

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuie să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul ăla acasă și cum cei cinci copii trebuie să fie întreținuți, deoarece chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, iar toate conturile au fost blocate și la mijloc trebuie să întreții copiii”, a explicat afaceristul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza