Cât a încasat Anamaria Prodan pentru 5 zile la America Express. Suma este colosală

Cât a încasat Anamaria Prodan pentru 5 zile la America Express. Suma este colosală
| Foto: ciao.ro

Anamaria Prodan a participat la competiția America Express. S-a aflat cu cât a fost plătită pentru edițiile în care a apărut.

În ediția din 3 decembrie a emisiunii de la Antena 1, telespectatorii au avut parte de o surpriză neașteptată. Și asta pentru că pe micile ecrane a apărut Anamaria Prodan. Impresara a fost în postura de invitat special la America Express, alături de Romică Țociu și fiul său. A decis să participe pentru a-și demonstra puterea și a ieșit din competiție învingătoare alături de echipa sa.

Prodanca a stat cinci zile în America Latină pentru a ajuta echipa, iar fanii au fost curioși să afle ce onorariu a încasat. Inițial, au existat zvonuri potrivit cărora ar fi fost remunerată cu suma de 2.500 de euro pentru fiecare apariție. Adevărul este, însă, altul! Anamaria Prodan ar fi încasat nu mai puțin de 10.000 euro pentru fiecare zi de filmare, potrivit Click.

Astfel, după cinci zile petrecute în America Latină, Ana ar fi plecat acasă cu 50.000 de euro: ”Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. Eu pentru 2500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează”, a precizat Anamaria Prodan potrivit ciao.ro.

Comenteaza