Cum și-a înșelat iubita Răzvan de la Insula Iubirii. Concurentul emisiunii a spus totul

Cum și-a înșelat iubita Răzvan de la Insula Iubirii. Concurentul emisiunii a spus totul

Răzvan, de la Insula iubirii, a înșelat-o pe iubita lui Ema, în cadrul emisiunii, cu ispita Daria.

Tânărul de 31 de ani este DJ și a cunoscut-o pe Emanuela Oprișan, care are aceeași vârstă, în timpul unui live pe TikTok. Au simțit că este dragoste la prima vedere și nu a durat mult până când să împartă aceeași casă. Situația a luat o întorsătură neașteptată, așa cum a povestit chiar pe platourile de filmare.

În timpul filmărilor, concurentul de la Insula Iubirii a recunoscut că a avut o relație în paralel care a durat trei luni. Chiar dacă a călcat strâmb, a asigurat-o pe Emanuela Oprișan că s-a schimbat. Mai mult de atât, i-a promis și o logodnă, dar planurile DJ-ului par să se fi schimbat.

În ediția cu numărul 11, Răzvan Kovacs a anunțat faptul că se desparte de Emanuela Oprișan. Concurentul a luat decizia, după ce a văzut apropierea dintre partenera sa și ispită. Ulterior, în cea mai recentă ediție, a fost surprins în cadă cu ispita Daria. Cei doi și-au dat frâu liber imaginației și au uitat că sunt filmați. După momentul pasional, concurentul trage speranța că se va împăca, la un moment dat, cu creatoarea de conținut. Ceea ce s-a și întâmplat, chiar dacă șansele păreau mici, deoarece Ema era extrem de atașată de ispita de la Insula Iubirii, potrivit cancan.ro.

Comenteaza